NELSPRUIT

I lördags satte vi oss tidigt i vår lilla minibuss för att ta en dagstur till Sydafrika och Nelspruit. Främsta anledningen var att vi måste ut ur landet och över gränsen för att vårt visum bara räcker en månad åt gången och nu har vi snart varit här i en månad. Oj vad tiden går fort. Resan till Nelspruit tar ungefär 3 timmar. Väl framme besökte vi 2 köpcentrum, Ilonga och River Side. Vi tyckte att det var väldigt skönt att komma ifrån ”Afrika” och se saker som väldigt mycket liknar livet hemma i Sverige. Butiker var inte det ända vi kände igen hemifrån, vi träffade även Ante, som gör sin praktik där och Jakob som var på besök. Det var så roligt att träffa dem, prata, äta glass och bara gå runt och umgås, det gav oss massa ny energi. Adam som tillhör samma team som Ante, fick vi dock inte träffa, han låg hemma i sängen och var sjuk. Adam, vi saknade dig, hoppas du mår bättre!!

Innan vi lämnade Nelspruit åkte vi till SPAR, en mataffär som har diverse produkter från Amerika. Där köpte vi på oss både det ena och det andra.

Kvällen avslutades på en mysig restaurang uppe bland bergen i Swaziland, tillsammans med hela vårt team och våra handledare.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0